Våra samarbeten i siffror.

Totala visningar
0
Totala likes
0
Totala kommentarer
0
Antal samarbeten
0

Våra kundcase’s i rampljuset.

Alla bolag har olika behov och förutsättningar, tillsammans med oss på Growth Management ser vi till att optimera marknadsföringen för företagets bästa. Vi gör både större och mindre samarbeten och här vill vi lyfta fram två större samarbeten där vi tagit ansvar för en omfattande del och styr all SoMe-planering, influencer marketing samt UGC/EGC. 

Bolag i rampljuset är bolag som valt att gå med en kreatör i ett långsiktigt arbete med X antal videos i månanden för att öka varumärkeskännedom och önskade konverteringar. Inget bolag är för litet eller för stort för att synas. Det krävs bara att implementera rätt strategier.


DrmLnd x Growth

Under December 2023 ingick vi i partnerskap med DRM-LND. Ett bolag som alla på och utanför TikTok pratar om. 

Vårt uppdrag är och har varit att koordinera influencer marketing och vara med i byggandet av att skapa DRM-LNDs egna TikTok-konto. Under vårt samarbete har vi både använt oss av influencer marketing samt varit med i den strategiska uppbyggnaden av TikTok-kontot. 

Sedan start har vi genom influencer marketing nått 1.1 miljoner tittare månadsvis, detta är gjort helt organiskt och det är dubbla siffran om vi adderar iin betalda annonseringar. Tillsammans har vi också lagt upp strategin för deras egna TikTok-konto där vi nu har 10k organiska följare och rullande EGC-content som skapas dagligen där snittengagemanget är 5-6% per video. Stjärnan framför kameran är Lauren. 

Luu Nails x Growth

Frejaxbjorck jobbar långsiktigt med bolaget Luu Nails och blev ambassadör sommaren 2023. Sedan dess har hon tillsammans med Luu Nails publicerat tre videos i månaden på TikTok med samma datum varje månad. Allt content som har skapats har varit helt organiskt och detta har gett fantastiska resultat.

Resultat utifrån 32 delade videos på TikTok:

4 838 200 views 

382 171 likes

4990 comments

30 718 saved

4751 shared

Ökad synlighet ger ökade konverteringar.

Hos oss är varje projekt en möjlighet att förändra. Vi tror inte bara på att göra skillnad; vi lever för det.

Vi strävar efter att vara mer än en byrå – att vara en partner som är med dig både när du bygger upp ditt varumärke med oss och när du sedan tar det vidare på egen hand. Med Growth Management får ditt företag inte bara en tjänst; det får en långsiktig partner i strävan efter framgång.

Growth Management grundades med en klar vision: att jämna ut spelplanen för företag och kreatörer. Vi insåg tidigt att det fanns ett stort behov i marknaden – företag söker efter mer öppenhet i sina processer, medan kreatörer är i behov av stöd för att förverkliga sina visioner.

trusted by:
kött på riktigt logga
samsung logga
mojodoo logga
carmex logga
yoggi logga
vetzoo logga
kaffekassan logga
adidas logga
loka crush logga
arla logga
drmlnd logga
nocco logga
spotify logga
vitamin well logga
onwear logga
spotify logga
lyko logga
sellpy logga
boxbollen logga